Aslan
YAZAR: GISELLE GREEN
KİTAP: KIZ KARDEŞİN HEDİYESİ
PUAN :  3/10




  Kitap güzel bir şekilde başlıyor ve ilerliyor.İlk zamanlar yeni bir kitaba başlamanın heyecanı ile okumaya başladım.Ama kitabı okudukça yazarın dilini benimseyemedim.Çünkü;üst düzey bi kalemi yok, çok zor oldu bu kitabı okumak, başladığım heyecanla da bitiremedim.Olaylar-olayların geçtiği yerler ve kişilerin tasviri betimlemesi yeterli düzeyde dahi değildi.

   İki kız kardeşin hikayesi, çok iyi anlaşıyor gibi görünseler de birbirlerine hep eskiden gelen içlerinde sakladıkları kinleri var. Kitap bu ana temel konu üzerine kurulu okudukça derinleşiyor.Ama zamanla tekdüze bir kalemin edasıyla ilerliyor kitap.Yazarın  konuları derinlemesine işleyememesinden olsa gerek,belli bi yerden sonra okumak için can attığım bir kitap olamadı,sadece başladığımı sonlandırmak için okuduğum bir kitap haline geldi.
 
   Sonlara doğru beni şaşırtacak sürprizler olmasını bekliyorum,ama yanılmışım.Yazar klişelerin dışına çıkamadı.arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim nitelikte ve kalitede bir kitap değildi,okumuş olmak için okunulası kitaplardan..
0 Responses

Yorum Gönder