Aslan
  YAZAR:MAHİR KAYNAK-ÖMER LÜTFİ METE
  KİTAP: DERİN DEVLET
  PUAN :  9/10




    Son zamanlarda okuduğum bazı kitaplardan sonra bu kitap ilaç gibi geldi.Sayfa sayısı 184 olmasına rağmen içi o kadar dolu ki,tek oturuşta bitirmeniz mümkün değil.Çünkü kitap içerisinde yer alan pek çok bilgiyi,hususu teyit etmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi.Direk kabullenmeniz mümkün gözükmüyor.


  Özal'ın öldürülmesi,Susurluk olayını kimlerin yaptığı,Çatlı'nın aslında ne yaptığı,Batırılan bankalardaki paraların kime aktarıldığı,Atatürk dönemiyle ilgili az bilinen çarpıcı bilgiler,Asala'nın gerçek amacı,Sabancıyı kimlerin ve ne gerekçe ile öldürdüğü,28 şubat olaylarının iç yüzü ve sayısız bilgi hiç dolandırılmadan direk ve net bir şekilde aktarılmış kitapta.


  Yanlız kitapta bazı hususlar derine inilmeden es geçilmiş.Mesela Amerika ve İsrail hususlarında çok fazla detaya girilmiyor.Ve bir hususta da Mahir Kaynak ve Ömer Lütfi Mete arasında fikir ayrılığı var.O da şudur ki;İstihbarat servisleri..

  Bu tarz kitapları uzun zamandır okumuyordum,iyi oldu.Okumanızı öneririm,lakin kitabı okuduğunuzda etrafınızda benim yaptığım gibi bilgisine güvendiğiniz,kitaptaki bilgileri teyit ettirme imkanınız olan pek çok kişiyi hazır edin,çünkü buna ihtiyacınız olacak.

Kitabı Satın Almak İsterseniz: DERİN DEVLET
0 Responses

Yorum Gönder