Aslan
  YAZAR:AGATHA CHRİSTİE
  KİTAP: ÖLÜM ÇIĞLIĞI
  PUAN :  10/10





     Bazı kitaplar vardır,onları okumayı seçemezsiniz.Onlar sizi seçerler ve okunacakları güne kadar sizi bekletirler.Agatha Christie'nin bu kitabı kitaplığımda kaç ay bekledi hatırlamıyorum.Ve sonra bir gece kitap okunmaya başladı..




   Dünya çapında üne kavuşmak için naapmalı ? Tüm dünya kitapları içerisinde unutulmaz bir yer edinmek mümkün müdür ? Başaranların başardığı gibi başarmak için yapılması gerekenler nelerdir ? Şayet kitaplarla aranız iyiyse,ne tür yazıyor veya yazmak istiyor olursanız olun,Agatha Christie'nin bu kitabı size bunun tüm ipuçlarını veriyor.Siz bunları fark eder ve kullanabilirseniz ne ala.



Kitabın içerisinde işlenen bir cinayet,ve peşi sıra gelişen olaylar.İş buradan bir cümle ile bakıldığında böyle gözüküyor.Fakat her şey ama her şey bir kitaptan daha fazlasını içeriyor.Agatha Christie neden bu kitapta bazı şeyleri göstermek istemiş ,kitap bittiğinde  cevaplayamadığım iki  sorudan biri buydu.Diğeri ise,bu kitabı okuyanlar sadece Miss Marple ve cinayete odaklanmanın dışında kalan diğer hususları fark edebildiler mi ?

 Kitabı okudunuz veya okumak istiyorsanız Altın Kitaplar baskısının kapak tasarımını dikkatle inceleyin.Çünkü,bir şifre gizli..


Kitabı Satın Almak İsterseniz:Ölüm Çığlığı
0 Responses

Yorum Gönder