Aslan
Maureen Smith'in kaleme aldığı ve Ephesus yayınları tarafından 2012 yılında okur ile buluşturulan 'Seninim' kitabının Film haklarını satın aldık. Ve filmimizin çekimlerine Nisan ayının 20.gününde başlıyoruz.

Öncelikli olarak;

 Kitabın Yazarı:Mauren Smith


Ve Bu kitabın okurlara buluşmasını sağlayan :Ephesus Yayınları

Ve Artık Oyuncu kadromuza geçebiliriz; 
Lena.. Bu karakter için özel bir isim gerekliydi.Varolan yaşamının dışında farklı bir hayat süren,ve bir yandan da dedesinin hastane masraflarını karşılamak için özel bir iş yapan biriydi Lena. Ve bu yüzden bize öncelikle duygusal,ve istediğinde  tatlı-sert olabilen birisi gerekiyordu.

Bizde Lena Karakteri için Ayça Varlıer ile anlaştık.


Ve Sırada Lena'nın aklını başından alabilen ,Roderick karakteri için aramalarımıza başladık.Kenan İmirzalıoğlu'na götürdüğümüz teklif onun Nisan ayında daha önceden antlaşmış olduğu bir film projesi yüzünden askıda kaldı.
Bizde Roderick karakteri için, Carlos Martin ile antlaştık..





Lena ve Roderick isimlerinde antlaşmaya vardığımız isimlerden sonra bu karakterlerin hayatlarına giren isimlerdeydi sıra.
Lena'nın kız kardeşi  Morgan rolü için ise Ceyda Ateş ile antlaşmaya vardık.





Şimdi sırada hemşire rolü için antlaşdığımız isim ; Bennu Yıldırımlar





Ve bizim için önemli rollerden biri olan Cleveland,yani Lena'nın büyükbabası rolündeydi sıra.Bu rol için bize usta bir oyuncu gerekiyordu.Bizde hiç düşünmeden Çetin Tekindor'un kapısını çaldık.Kendisi teklfimizi hiç düşünmeden seve seve kabul etti.'Av Mevsimi' filmindekinin aksine çok uzak bir karakteri canlandıracak olması teklifimizi kabul etmesinde etkili oldu elbette..


Lena'nın özel işindeki patronundaydı sıra.. Zandra..Bu rol için ise bize istediğinde gayet ketum olabilen,ama hepsinden önemlisi 'cool' bir kadın gerekiyordu.Bizde  Saba Tümer ile anlaştık..



Diğer oyuncu kadrolarımız ile ilgili çalışmalar sürüyor..








Not: Arkadaşlar bu yazılar tamamen kız arkadaşımla hazırladığımız ortak 'hayal' ürünü bir çalışma ürünüdür.Biz hazırlarken çok zevk aldık,umarım sizler de okurken zevk almışsınızdır.Ama şu var,bu kitabın Türkiye'de filmi çekilse,filmine kesinlikle gidilir..

Kitabı Satın Almak İsterseniz:Seninim
0 Responses

Yorum Gönder