Aslan
 YAZAR:CAROL McCLEARY
 KİTAP:CİNAYETİN SİMYASI
 PUAN : 9/10




Les Mirables.. Hayatımda pek çok kitap okudum,birbirine benzeyen-benzemeyen.Aynı tatları-hisleri yaşatan kitaplar.Lakin öyle bir kitap vardı ki bunların içerisinde,ne kadar kitap okusam da o kitap okuma hissini alamadığım. 

  Victor Hugo'nun Sefiller kitabını okuduğum günden öncesinden ve sonrasından okuduğum tüm kitaplar,tüm öyküler hiçbirinde bu kitapta bulduğumu bulamamış-tım. Ta ki Carol McCleary'nin Cinayetin Simyası kitabını okuyasıya kadar...




  Olaylar arasındaki bağlantılar,kurgular,ilerledikçe değişen,değiştikçe güzelleşen bir kitap.Okudukça gökyüzündeki bulut gibi doğumdan batıma giden sayfalar,o güneş hiç batmasın bu kitap hiç bitmesin dedirten bir roman..

 Sayfa6 yayınlarının bu romanı nasıl ciddi bir yankı uyandıramadı,nasıl çok satamadı anlamak güç.Böylesine harikulade bir araştırma ve bilgi içeren bir seri katil romanı az bulunur dünya edebiyatında.Ufak bir not,ben kitabı Kiler marketin indiriminden aldım..Bu yüzden çok ama çok beğendiğim bu romanı 'Seri Katil' türünde kitap sevenlere öneririm..

 Kitabı Satın Almak İsterseniz:Cinayetin Simyası
0 Responses

Yorum Gönder