Aslan
 YAZAR:AGATHA CHRİSTİE
 KİTAP:ÖLÜM ADASI
 PUAN : 10/10




 İşte tam bir Agatha Christie kitabı.. Bu iki kitabı 'Sonuncu Kurban' ve 'Ölüm Adası' bilerek peş peşe okuduğum kitaplardı.Çünkü;Bu kitabın yani 'Ölüm Adası'nın yazarı Agatha Christie idi.



   Agatha Christie klasik yap-boz ustası olduğu kadar resime de ciddi bir ilgisi olduğunu düşünüyorum.Çünkü;Resmin genelini ancak iyi ressamlar saklayabilir.Tıpkı Leonardo Da Vinci'nin tablolarında kullandığı şifrelemeler gibi . . . Agatha Christie yazdığı bu kitabında tecrübesini ve kalitesini kaleminin son mürekkebini kadar kullanmış,kitabına yansıtmış.



 Cinayet-Seri Katil romanlarını yazanların yaptığı en büyük hata katili saklamak için gereksiz kalem oyunlarına başvurmaları.Özellikle okuduğum yerli yazarlarımızın Seri Katil kitaplarında bu had safhada.Hoş,bunu başarabiliyorlar mı ? Elbette hayır.

 Agatha Christie bu kitabında açık açık,gözünüzün önüne seriyor katili.Psikolojiden,insanların söz ve tavırlarından onlara dair doğru çıkarımlarda bulunabiliyorsanız,bu kitapta katili bulabilirsiniz.Psikoloji ve İnsan davranışları hususunda kendinize güveniyorsanız Agatha sizi Katili bulmaya cüretkar bir şekilde davet ediyor bu kitabında . . .

Kitabı Satın Almak İsterseniz:Ölüm Adası
0 Responses

Yorum Gönder